Forum Clanu In'Spire
jebie sie atmosfera w clanie po pierwsze chce widziec ze ReeEcK pogodzil sie z Jamalem! po drugie zastanowcie sie czy chcecie zostac. bo juz sie robie chujnia. albo zostajemy i staramy sie zeby bylo dobrze albo rozwiazujemy clan!
Z powazaniem Wh!t3....
Stan Wyjatkowy!
Ej white, bez przesady, co ty odpie..., to ze sie czasem pier.... nie oznacza zeby od razu klan rozwiazywac, zastanow sie troche, mamy dwa dobre sklady i starajmy sie to utrzymac, a nie od razu przez jedno odejscie czy dwa klan rozwiazywac, jakby kazdy tak robil to niebyloby zadnych klanow na codzie, przemysl to !!!!
Może i nie moja sprawa bo Ja z Akademi ale według mnie Wittmann ma rację to że odeszły 2 osoby to nie koniec świata (może poprostu niechcą mieć klanu)
Ssą 2 dobre składy gdzie jest pełno Fajnych ludzi a więc z powodu 2 niema co mowić że zwijamy clan'y
To nie zalezy tylko od ciebie, lecz od wszystkich , to klan tworzy atmosfere itd. ,jesli komus nie pasuje to moze odejsc przeciez, a na rozwiazanie sie nie zgodze, chuj niech odejda wszyscy to zaczniemy od zera i tyle, nie potrzeba rozwiazywac, potem robic nowy klan jak moze byc to samo , lepiej juz zostac przy jednym a nie powtarzac to samo co jakis czas, bo to jest bez sensu.