Forum Clanu In'Spire
Albo Wy sobie jaja robicie albo chcecie mnie wkurwic czy moze jestescie tak pierdolnieci ze hej. ktos ostatnio dobrze powiedzial ze tan klan nie potrwa dlugo i chyba mial racje!!! Chcecie to ciagnac?
pokazuje opisuje objasniam
Rzaziel
albo grasz w cod 5 albo uo? ostatnio sie dowiedzialem ze nie grasz juz w uo wiec sie zastanow! jestes wporzadku wiec bedzie szkoda jak odejdziesz...
Wittmann
brak zastrzezen
Casper
juz wyjasnilismy sprawe
Faster
Brak zastrzezen
Jamal
Brak zastrzezen wielki plus za ostatni spar. Dzieki zachowales sie wporzadku
RoGeR
cos malo grasz!!
#No. 1
eh!! nawet dobrze grasz ale w chuj malo i uciekles ze spara wiec Tobie juz podziekujemy
WeBsTeR
tez cos malo grasz ale ujdzie. dobrze jest
Olenka
bez zastrzezen
X'aRdAs
Bez zastrzezen
Mat
Ty jak wchodzisz na spara to nie siedz na obserwatorze i nie patrz sie jak szpak w pizde tylko dolaczaj do teamu!!
tBag
z Toba to szalu nie ma chlopaku! Tobie tez juz dziekujemy!! cos mi sie wydaje ze za soba zabierzesz Xardiego... no coz nikt nikogo na sile trzymac nie bedzie
Cr4ck
Panu juz podziekujemy za duzo nie walczyles ;/
DeLaK
Bez zastrzezen
dobra skoro wam się nie podoba że gram sobie w coda 5 to lepiej odejdę z klanu ...
myślałem że w regulaminie nie ma punktu o tym że nie można grać w inne gry
dowiedziałeś się nie gram w cod uo ? od kogo
kiedyś jak cię pure posądzało o haxy ,napisałeś do mnie że wywaliłem cię z klanu bo ci tak ktoś na servie powiedział .A ja nic takiego nie zrobiłem ,wtedy mi obiecałeś że zawsze najpierw mnie spytasz zanim uwierzysz w ploty na mój temat .......kurwa ta arena jest pojebana w chuj ...wszyscy się wyzywają za plecami .W oczy wielki przyjaciel ,odwraca się i spiskuje
@edit
spójrz na mnie ,czy ja się przejmuje czymkolwiek ?przegraliśmy 4:0 z pre i miałem to głęboko .Gdybyście wszyscy mieli takie podejście ,było ok
rzaziel nie sluchajcie tego cwela !
przez mnie to wszystko powie wam to sam jamal na fw zjebalem i sie wyżywa na was bo jestescie slabsi w cod uo i tam inne cody wiec jak co to white masz ich zostawic ja odejde po co ci 1 osoba jak reszte wyyjebójesz pomysl chociaż raz czlowieku
Nie ,nie wszyscy .Ja odchodzę .
Trochę mi szkoda was zostawiać ,ale skoro wam to wadzi i denerwuje że częściej gram w coda 5 ,to odchodzę z klanu .Ta gra (cod uo) jest dla mnie gównem .Może gra sama w sobie ujdzie ,ale ta arena .Wszyscy się wyzywają ,posądzają o haxy ,podrabiają wyniki fw ,kłamią ,spiskują i chuj jeden wie co jeszcze .Nie używanie obelg jest uznawane za oznakę słabości .Nie .To do mnie nie pasuje .A poza tym tutaj polacy mają opinię haxa .Dlaczego na cod 5 strzeliłem przez ściane na ślepo ,zabiłem typa ,a potem tego samego rzucając na oślep granatem ,a on nie zwyzywał mnie od wh tylko napisał "rly nice rzaziel ^^" ?Na cod uo od razu by mnie zwyzywali od haxów ,i 5 filmów byłoby na youtube .
Nic tutaj nie osiągnę .Idę na cod 5 .
Życzę wam powodzenia ,żebyście wszystkich rozjebywali .Ja coda uo z dysku nie kasuje ,jak kiedyś będę miał ochotę zagrać (w co szczerze wątpię) spytam was czy mogę ringować
Żegnajcie ;*
w sumei Rzaziel masz racje. Mi 3/4 osob nie wierzy, ze jestem dziewczyna, ale mam to szczerze gdzies, bo to nie przeszkadza mi w graniu co robie dla przyjemnosci. mam gdzies to co mowia male szczyle. takie osoby sa dla mnie niczym innym jak zerem.
Gram, bo lubie i nie bede patrzyc na innych.
Szkoda Rzaziel, ze odchodzisz.
kurwa mać white3 co ty odpierdalasz masz pretensje do innych a sam odwalasz człowieku uspokój się to że gra w cod5 rzazel to nie znaczy ze nie chce wo gule grac w uo jak dochodziłem do klanu to było super fajnie się gadało i wo gule a teraz za jakieś byle gówna za przeproszeniem masz pretensje kurwa człowieku. To że jesteś liderem to nie znaczy że będziesz klan rozwalał sam to że ktoś powiedział że klan się rozpadnie to musisz to dobijać i udowadniać że tak ma być. Ja trzymam za rzazelem!!
rzazel kurde nie rób mi tego zostań w klanie white niej opanuje się i pogadaj z nim. Bardzo spoko koleś jesteś dzięki jeszcze raz za pomoc (sam dobrze wiesz za co) i Bądź i graj jak grałeś !!
Ostatnio edytowany przez Faster (2009-01-03 16:59:52)
ja nic do white nie mam
to jest mój najlepszy ziomek tutaj ,jeden z pierwszych polaków jakich poznałem jak zacząłem grać...
powinienem mu podziękować że otworzył mi oczy - w ogóle nie gram i tylko miejsce zajmuje ...
ja white nigdy nie oczerniałem jak to delak napisał ,on mnie chyba też nie więc nie wiem po co wy się do whitea przypierdalacie ,przynajmniej zachowuje się jak dobry CL .Dobry CL czasem musi sie przypierdolić bo za bardzo rozpuści klan
Ja pierdole co wy odpierdalacie, kilka dni mnie nie bylo i sie zaczyna ;p, zostaja wszyscy wedlug mnie a rzaziel na pewno, to co ze gra w cod 5 nieraz pomagal na sparach i jest wkoncu rzecznikiem , a co do innych, tych ktorzy malo graja, da sie im jeszcze z tydzien albo dwa na pojawienie, a jak nie to sie im podziekuje i tyle w mojej kwestii, przestancie kuzwa sie klocic i odpierniczac byle co, bo zal mi dupe sciska, jestesmy klanem i trzymajmy sie razem, a nie jakies pierdoly o rozpadaniu itd., zastanowcie sie troche