Forum Clanu In'Spire
Wittmann napisał:
zostaja wszyscy wedlug mnie a rzaziel na pewno
Niestety Wittmannku najdroższy już postanowiłem .A wiesz jaka jest najgorsza cecha mężczyzny ?Niezdecydowanie Ale jak coś to piszcie ,zawsze pomogę .
Wittmann napisał:
Fajnie sie z toba gralo
GRAŁO ??!! A kto powiedział że nie zagram jeszcze kiedyś Już mówiłem jak coś to piszcie .Jak będę miał czas to postrzelam z wami trochę hedów
a poza tym możecie kupić coda 5 i pograć ze mną ^^
tak offtopic wittmannku to mój klan doszedł do 32 rundy w zombie
pogram raz na ...miesiąc ? dwa ?a taki rzecznik klanu powinien mniej więcej wiedzieć co się dzieje na arenie
jak chcecie to mogę wam coś napisać czasem ,bo w tym jestem nie najgorszy .Ale w klanie zostać niestety nie mogę
Jak to nie mozesz zostaw w clanie ...Wiem ze sie ostatnio poklucilismy ale trudno ja cie nadal lubie , wiem ze sie dobrze nie znalismy ale troche znalismy jednak wiec wiesz ... a co do kupna cod 5 nie ma problemu ale kompa najpierw mi kup to pogadamy ;]
Właściwie przemyśl to huj z tym że miejsce zajmujesz i dobrze wole ciebie niż żeby jakiś typek dolazł nowy nie ważne kto wole żebyś ty był chodź nie ważne że bardzo rzadko grasz mam to w dupie ale najważniejsze było by to że mamy takiego zajebistego kumpla rzazela po prostu aj love you. I nie gadaj mi tych głupot i wracaj ;] Będę wdzięczny;]